Bizar

Ea este mireasa care s-a dezbrăcat complet în fața a peste 700 de oameni dintr-un motiv FOARTE CIUDAT

O mireasă îmbujorată a dat cu piciorul oricărei tradiții atunci când s-a căsătorit religios complet goală în fața a 700 de oameni. Povestea este următoarea: Monique Penberthy a intrat în comă după ce a fost lovită de o bacterie care îi mânca carnea.

La acel moment doctorii nu știau dacă ea va supraviețui, deși avea doar 31 de ani, așa că planurile ei de nuntă au fost anulate, iar comanda pentru rochia ei de mireasă, la fel.

Dar după ce a petrecut 31 de zile în comă, Monique s-a trezit și era extrem de hotărâtă să se căsătorească, în ciuda faptului că a înfruntat moartea. I-a luat două luni să găseească rochia potrivită, a cărei comandă se anulase datorită problemei sale de sănătate, așa că nu putea aștepta încă atât pentru a căuta o rochie perfectă, mai ales la mărimea ei.

Iată ce a declarat Monique pentru Daily Star: ,,Un lucru foarte important pentru mine era chiar rochia de mireasa. M-am chinuit luni de zile să găsesc rochia visurilor mele care să mi se și potrivească ca mărime. Dar apoi totul s-a dat peste cap”.

În final, mireasa s-a decis să poarte doar un lănțișor și o coroniță de flori cu voal, pe când soțul purta o pălărie și un papion. Monique a mai mărturisit: ,,Când am văzut invitații cum ne așteptau, iar eu eram complet dezbrăcată, am fost îngrozită. Dar apoi m-am uitat iar în jur și am văzut ca lumea zâmbea și aplauda și m-am simțit foarte bine”.

Mai multe imagini AICI!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X