Bizar

Ea este femeia care visează să devină cea mai grasă din lume! Cântărește 318 kilograme

Monica Riley a ajuns să cântărească 318 kilograme şi spune că nu se va opri până când nu devine cunoscută ca fiind cea mai grasă femeie din lume şi va depăşi 453 de kilograme.

În loc să slăbească, aşa cum numeroşi medici i-au recomandat, aceasta a dezvăluit că este model pentru un site de femei şi pe măsură ce creşte în greutate se simte mai atrăgătoare, scrie CSID.

Femeia din Fort Worth, Texas, în vârstă de 27 de ani suferă de obezitate morbidă, cu toate acestea vrea să fie atât de grasă încât să fie imobilizată la pat şi să nu se mai poată mişca.

Monica Riley este ajutată pentru a-şi duce planul la sfârşit de iubitul ei, Sid, care o hrăneşte printr-un tub. Monica speră că va deveni imobilizată la pat.

Monica a fost supraponderală toată viaţa, din câte îşi aminteşte. După ce l-a întâlnit pe Sid online acum patru ani, Monica a început să consume în jur de 8000 de calorii zilnic.

În fiecare zi, Monica mănâncă: 6 biscuiţi, 6 cârnăciori în aluat, un bol mare de cerale cu zahăr, 2 shake-uri pentru îngrăşare, 4 sandvişuri cu pui, 4 cheeseburgeri dubli, o porţie mare de cartofi prăjiţi, macaroane cu brânză la cuptor, 30 de bucăţi de pui, Taco Bell, peste 3 kilograme de îngheţată

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X