Inedit

Ea este Barbie din Rusia! Trăiește ca o PRINȚESĂ, dar lumea ei nu este deloc una FANTASTICĂ. Cum arată, de fapt, viața ei

Numele ei este Angelica Kenova, dar putem să-i spunem cu ușurință Barbie, iar asta datorită frumuseții ei uimitoare. Deși, aparent are o viață la care multe fete visează, tânăra mărturisește cu regret că nu este pregătită pentru viața reală.

Angelica Kenova are 26 de ani și este un model din Moscova. Tănăra are un chip angelic și, deși mereu a trăit asemenea unei prințese, viața ei nu este atât de atrăgătoare precum pare.


Nu a avut niciodată un iubit, nu iese nicăieri fără mama ei, drept urmare, fata nu este pregătită pentru viața reală. Totul are însă o explicație! Obsesia părinților ei pentru celebrul personaj, Barbie, i-au determinat pe aceștia să-și transforme fiica într-o păpușă umană.

„De când eram mică, părinții mă îmbrăcau ca pe Barbie, așa că mă bucur că sunt asemănată cu ea- Barbie este idolul fetițelor de pretutindeni”, a spus ea, potrivit diply.com.

Anii au trecut, lucrurile nu s-au schimbat, ci au luat o amploare și mai mare.


„După ce am crescut, părinții m-au tratat ca pe o prințesă și nu m-au lăsat niciodată să ies afară, să mă întâlnesc cu băieți sau să am experiențe de adulți. Prin urmare, nu sunt pregătită pentru viața reală”, a povestit Angelica.

Încă de la șase ani, mama ei a început s-o îmbrace și s-o aranjeze după chipul și asemănarea celebrei păpuși Barbie. Hainele frumoase și părul cu bucle nu lipseau din imaginea fetiței, drept urmare, nu a trecut mult până când ea și-a căpătat titulatura de Barbie din Rusia.

Când a devenit adolescentă, părinții i-au angajat un antrenor personal pentru a-o ajuta să-și mențină frumusețea corporală. Timp de cinci ori pe săptămână, cei doi lucrau câte 2-3 ore.


În plus, părinții ei mult prea protectivi nu au lăsat-o să trăiască nici o experiență, drept urmare, tânăra nu știe cum este să trăiască în afara lumii ei de povești.

Cu toate astea, frumoasa Barbie așteaptă ca Ken să apară în viața ei.

„Aștept marea mea dragoste, adevărata dragoste. Nu-mi plac băieții dulcii, drăguți. Mă interesează cei brutali, din ochii cărora se reflectă tăria și mândria”, a mai spus ea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X