ShowBiz

E oficial! Cristian Pomohaci si-a gasit alinarea alaturi de….Toata lumea a ramas uimita

Schimbare importanta in viata! Fostul preot Cristian Pomohaci, acuzat ca ar fi incercat sa corupa un adolescent, si-a gasit alinarea in natura si cresterea animalelor. Departe de camerele de filmat, artistul s-a dedicat activitatilor domestice, ba chiar le-a aratat fanilor pe o retea de socializare „productia de carlani” din 2017. In dreptul imaginilor, a adaugat si o descriere pe masura:

„Unul din berbecutii de anul acesta, cu care ne-a binecuvantat Dumnezeu ! Mosuni”, a fost mesajul lui Pomohaci.

„Sa fiti puternic, sa treceti si peste aceste incercari ce vin de la diavol!”, „Va iubim, Parinte!”, „Ati fost nevinovat si v-au judecat pe nedrept!”, sunt numai cateva dintre mesajele de sustinere ale credinciosilor, transmise fostului prelat.

Va reamintim ca Pomohaci a fost caterisit, adica eliminat din preotie, dar inca este sustinut de foarte multi credinciosi care il considera nevinovat. Fostul slujitor al Domnului a fost acuzat ca ar fi incercat sa corupa un adolescent.

“S-a luat decizia de caterisire a preotului Cristian Pomohaci. Caterisirea presupune pierderea, pentru totdeauna, a preotiei si a posibilitatii de a ocupa un post in activitatile bisericesti. Decizia poate fi contestata in termen de 15 zile, la Mitropolie”, a declarat Oliviu Botoi, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia.

Nu s-a aparat in niciun fel
Timp de doua saptamani, fostul preot ar fi putut aduce probe sau dovezi la Consistoriul Eparhial, instanta disciplinara si de judecata in cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, care sa-l dezvinovateasca de acuzele ce i s-au adus, dar Pomohaci nu a dacut nimic in acest sens.

Cristian Pomohaci, de la Parohia Mosuni, din judetul Mures, este in mijlocul unui scandal mediatic, dupa ce in mediul online a aparut o inregistrare in care ar fi cerut favoruri unui tanar care, la data respectiva, era minor.

Nu a adus probe sau dovezi la Centrul Eparhial, care sa-l disculpe de invinuirile care i s-au adus in spatiul mediatic, insa a prezentat o solicitare prin care cere retragerea temporara din preotie, pe motive de sanatate.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X