Vedete romanesti

E OFICIAL! A apărut prima fotografie S-a întâmplat după numai câteva zile după ce Adelina Ioana Pestritu s-a despărțit de SPEAK

După ce au pus capăt poveştii lor de dragoste, se pare că atât Adelina Pestriţu, cât şi Speak încearcă să îşi găsească, fiecare, propria sa cale.

Chit că au lăsat în urmă o serie de neîmpliniri, Adelina şi Speak au decis, în urmă cu doar câteva zile, să îşi spună „Adio“ unul celuilalt. Aşa se face că, artistul şi-a sărbătorit ziua de naştere singur, fără fosta sa iubită.

Cu siguranţă a avut alături măcar câţiva prieteni şi apropiaţi, însă Speak a făcut publică o imagine în alb şi negru, cu tortul pe care l-a primit de ziua sa, semn că nu i-a picat prea bine cum a coincis momentul despărţirii cu cel când a împlinit 30 de ani.

Mai mult, fotografia a mai lăsat tuturor impresia că acesta suferă destul de tare după ce s-a despărţit de fosta femeie de televiziune.

De asemenea, după ce a publicat imaginea pe reţelele sociale, cântăreţul a primit foarte multe mesaje de felicitare. Pe lângă sutele de mesaje cu „La mulţi ani!“, unii fani i-au lăsat lui Speak şi mesaje de acest fel:

„Mult noroc în dragoste, să te găsească iubirea adevarată“.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X