Vedete straine

„E nebuna, dar inca o iubesc”. Prima marturisire facuta de Brad Pitt dupa ce Angelina Jolie a depus actele de divort

O prietena a cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt a marturisit ca actorul inca o iubeste de Angie, desi „este nebuna”. Se pare ca probleme dintre ei ar fi aparut din cauza amicelor actritei, pe care starul le-a numit „vrajitoare”.

Discutiile dintre cei doi au aparut in momentul in care actrita si-a schimbat consilierii. Ea a decis sa renunte la jumatate din echipa si a optat pentru William Hague, Arminka Helic si Chloe Dalton. Niciunul dintre cei trei nu a fost pe placul lui Brad.

Sursa a declarat pentru The Sun ca actorul era deranjat de intalnirile sotiei sale cu Arminka, refugiata din Bosnia.

„Brad a spus despre aceste prietene ale Angelinei ca sunt ca niste vrajitoare. El nu a fost de acord cu schimbarile decise de Arminka in ceea ce priveste imaginea actritei. Era mereu prezenta in familia lor si isi dadea cu parerea despre orice. La Londra a existat un scandal urias intre Brad si Angie. Pana la aparitia celor trei in viata lor, Angelina lua toate deciziile impreuna cu Brad, se consultau mereu. Acum totul s-a schimbat”, a declarat sursa.

Angelina Jolie a depus luni actele de divort si a cerut custodia celor sase copii.

Motivul separarii ar fi „diferente ireconcibiabile”, dar conform tabloidelor, Angelina ar fi fost nemultumita de modul in care Brad Pitt se comporta cu copiii ei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X