Diverse

E incredibil ce a patit aceasta tanara in timp ce facea amor cu iubitul. «A fugit imediat in baie si…» – FOTO

Darcey Kelly are 19 ani si de 3 ani sufera de sindromul vasulcar Ehlers-Dantos, din cauza caruia articulatiile ei se disloca de pana la 20 de ori pe zi. Din cauza bolii, corpul ei produce un colagen modificat, iar articulatiile sunt largi si oasele nu sunt bine fixate.

«Intr-o zi proasta, nu ma pot da jos din pat pentru ca imi disloc 10 articulatii incercand sa ma dau jos din pat. Intr-o zi buna, scap cu 6 dislocari, toata ziua», a marturisit ea. Intreaga familie sufera de aceasta boala, dar Darcey are cea mai severa forma. Datorita mobilitatii sale, sora ei e artist la un circ, iar fratele lor este cascador.

Ea a povestit ca cel mai jenant moment a fost cand facea amor cu iubitul ei si i-a sarit soldul din articulatie: «Dintr-o data, am auzit o trosnitura puternica. El nu a auzit-o, dar a observat durerea de pe fata mea. N-am vrut sa-l indispun, asa ca i-am spus sa ma scuze un minut, am schiopatat pana la baie si mi-am pus soldul la loc. Apoi ne-am intors la treaba.» Doctorii i-au spus ca boala s-ar putea agrava, pentru ca speranta de viata e de 35-40 de ani, dar Darcey spune ca «nu vreau sa ii ascult. Mi-au spus ca o sa fiu intr-un scaun cu rotile la 18 ani, dar am o viata aproape normala!»

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X