Bizar

E incredibil ce a facut o domnisoara de onoare la nunta celei mai bune prietene. Nu era de ajuns ca avea o rochie mult prea scurta, uite ce a urmat dupa ce s-a descaltat! Mireasa a inceput sa planga cand a vazut cum se da in spectacol

Imaginile alaturate au devenit virale pe retelele de socializare si au starnit dezbateri aprinse in mediul online.

La o nunta mireasa este cea care ar trebui sa fie in centrul atentiei; de aceea exista si o lege nescrisa care spune ca celalalte femei prezente la eveniment nu trebuie sa se imbrace in alb; in plus, atitudinea lor trebuie sa fie rezervata pe tot parcursul evenimentului, pentru a nu o eclipsa pe cea care se marita.

In imaginile de mai jos insa se intampla exact contrariul: domnisoarele de onoare au avut o atitudine mult prea degajata. Una dintre ele a venit intr-o rochie extrem de scurta, care ii lasa la vedere lenjeria intima.

In plus aceasta tanara nu s-a sfiit ca, in repetate randuri, sa faca gesturi ostentative, cu ajutorul carora sa atraga privirile tuturor barbatilor.

Miresei nu i-a prins prea bine tot acest spectacol, iar apropiatii ei spun ca aceasta chiar a plans pe ascuns si considera ca tot evenimentul a fost stricat.

Iata cateva imagini; voua vi se pare normal ce a facut?

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X