Vedete romanesti

Durere mare în sufletul lui Cabral: „Nu mai e. Ne vom reîntâlni cândva, cumva…”

Un an de la Colectiv. Atât a trecut de la tragedia care a îndoliat o țară întreagă. În seara de 30 octombrie, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cabral a fost rănit grav în urma incendiului. La scurt timp, acesta s-a stins din viață. Prezentatorul tv a postat un mesaj emoționant pe blogul personal, despre Alex Chelba.

La un an de la Colectiv, Cabral a scris câteva rânduri emoționante despre cel care și-a pierdut viața în urma incendiului. „Am avut un prieten. Alex îl chema. Era un om bun, un om tenace și muncitor cu care râdeam mult. Alex nu mai e. Am fost pe la cimitir acum vreo trei săptămâni, înainte sa plec. Tot cred că degeaba, nu cred ca e acolo, nu cred c-a fost vreodata acolo. Daca m-a vazut cu florile in mana langa piatra aia rece pe care sta cracanat un Batman batut de ploaie… sigur a ras. Sper ca ne vom reintalni candva. Cumva. Ca de uitat… asta, nu. Pana atunci… tot prosti”, a scris Cabral pe blogul personal.

Un an de la Colectiv. Alex Chelba a murit la șapte zile de la tragedie
Alex Chelba a fost internat la Spitalul Pantelimon în seara de 30 octombrie 2015, cu arsuri grave pe picioare. Deși își anunțase prietenii că este bine, șapte zile mai târziu a murit, la doar 33 de ani, la Spitalul de Arși din Capitală. Tragedia de la Colectiv a îndoliat o țară întreagă. Lumea nu i-a uitat pe tinerii care, acum un an, au murit în incendiul de la Clubul Colectiv. Chiar dacă manifestările religioase de pomenire și dezvelirile de monumente ridicate în memoria lor au fost anunțate pentru duminică, ziua care marchează exact un an de la tragedie, încă de sâmbătă a început pelerinajul de la clubul groazei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X