Vedete romanesti

După contestaţie, nota de la bac i-a fost mărită! BARBIE de România, la un pas să facă atac de panică când a văzut rezultatele

Sabrina Fabian, cunoscută ca şi Barbie de România a picat examenul de bacalaureat, chiar dacă a sperat ca în urma contestaţiilor să se întâmple o minune. Şi minunea s-a întâmplat, dar tot nu a ajutat-o să fie admisă.

Nota de la Limba şi Literatura Română i-a fost mărită cu trei sutimi, din 3,1 a devenit 3,8, insuficient ca blonda să reuşească ia examenul.

Tânăra este foarte revoltată şi a postat pe o reţea de socializare următorul mesaj în care spune că nu o să se prezinte la sesiunea de vară.

„Da, «Baltagul» este roman mitic, dar are şi un conflict psihologic. Să-mi tai tot la BAC şi să-mi dai iniţial 3,1 şi apoi 3,8?! Îmi pare rău, nu ne vedem la vară. Nu consider că notă această îmi reflectă inteligenţa sau cel puţin capacitatea şi nici maturitatea. Nici măcar nu-mi este recunoscută diploma unde vreau să merg. Totuşi, puteţi să terorizaţi în continuare elevii cu subiecte capcană şi să facă şi petiţii anul viitor. Poate «Moromeţii» se punctează”, a scris Barbie de România.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X