Vedete romanesti

După ce a pierdut o sarcină, Tili Niculae încearcă din nou să rămână însărcinată: „270 de injecții nu o fi așa rău”

Tili Niculae este dispusă să facă orice sacrificii pentru a rămâne din nou însărcinată. Actriţa a pierdut o sarcină, la începutul acestui an, din cauza unor probleme de sănătate.

Mamă a unei fetiţe de şase ani, Tili Niculae îşi mai doreşte enorm încă un copil. Lucrurile nu sunt însă deloc simple, deoarece actriţa are tromboflile, ceea ce pune serios în pericol evoluţia unei sarcini.

De curând, ea a început din nou o serie de controale şi speră că, cu ajutorul medicului ei, va reuşi să îşi îndeplinească această mare dorinţă.

„După ce bebelușul nostru s-a oprit din evoluție, sincer, am fost debusolată maxim având în vederea sănătatea mea. Fusesem la doi hematologi, care deși mi-au explicat detaliat, parcă nu m-au convins că it’s the right way to do„, a povestit ea, pe blog, precizând că are acum un nou medic, recomandat de foarte mulţi prieteni.


Am intrat și am avut o chimie fenomenală cu doamna doctor, iar instinctul mi-a spus: She is the one pentru mine!

Mi-a mărturisit că este o adevărată minune că o avem pe SOFIA, având în vedere cocktailul de mutații pe care îl am pe trombofilie dar și faptul că eu am dus sarcina fără tratament. Evident, în necunoștiință de cauză!

Mi-am făcut cruce noaptea înainte de culcare!!! Ce să îți spun, inima îmi bătea cu putere când mă uitam la lungana noastră, și mă tot miram cum am sfidat noi medicina, dar mai ales cum DUMNEZEU a îngăduit să ne întalnim, să fim mamă&fiică!

Jos pălăria pentru dumneai fiindcă a fost singura care mi-a cerut analizele din timpul sarcinii cu SOFIA, dar m-a rugat să mai fac un set suplimentar ca să poată da tratamentul corespunzător! Mi-aș dori să scap de injecții, însă tot eu mă încurajez – 270 de injecții nu o fi așa rău versus un viitor copil adus pe lume! Indiferent dacă vom mai avea ocazia să fim părinți sau nu, vreau să îți spun doar atât: Dumnezeu există”, a scris ea, pe blog.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X