Bizar

Dupa ce a nascut a intrat in coma din cauza unei maladii grave! Era practic moarta, doar aparatele o mai tineau in viata. Se pregateau sa o deconecteze, dar o asistenta i-a pus mai intai bebelusul in brate. E cutremurator ce a urmat

Cazul de mai jos s-a petrecut in Statele Unite si a uimit echipa de medici a unui spital din Carolina de Nord.

Femeia din imagine, pe nume Shelly Cawley, era in culmea fericirii ca va deveni mama. Sarcina a decurs in mare parte fara probleme insa, la un control de rutina realizat cu doar o luna inainte de nastere, doctorii au descoperit ca viitoarea mamica sufera de o maladie extrem de grava.

Au dus-o astfel de urgenta in sala de operatie pentru a realiza o cezariana, in speranta ca vor salva fatul si, astfel, vor putea sa o ajute si pe Shelly. Bebelusul venit pe lume era, din fericire, perfect sanatos.

Insa la cateva zeci de minute dupa operatie, mamica a intrat in coma, iar starea ei de sanatate s-a deteriorat atat de rapid incat doar aparatele o mai tineau in viata. Era practic moarta.

Nimeni nu mai avea nicio speranta insa, la un moment dat, unei asistente i-a venit ideea de a-i pune bebelusul in brate. Dupa cateva minute un adevarat miracol a avut loc!

Aparatele inregistrau o revenire a pulsului, iar in scurt timp Shelly s-a trezit din coma. Miracol sau legatura extrem de puternica intre mama si copil?


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X