Vedete romanesti

După Beyonce de România a venit şi rândul ei. Sânziana Buruiană i-a pus fetiţei sale extensii

După ce acum câteva zile Beyonce de România şi-a pozat fetiţa purtând extensii, acum a venit şi rândul Sânzianei Buruiană. Blonda a vrut ca micuţa ei să aibă părul mult mai lung, motiv pentru care a apelat la nişte meşe.

Mămicile din showbiz vor ca micuţele lor să le semene tot mai mult, dar de multe ori exagerează. Pentru că a vrut ca micuţa Isabella să fie copia ei fidelă, Sânziana Buruiană i-a cumpărat fiicei sale o căciulă cu extensii. Îmbrăcate amândouă în roz, cele două seamănă ca două picături de apă. Imaginile postate au fost foarte apreciate de fanii Sânzianei Buruiană, care au şi comentat în dreptul fotografiei: „Haaa, Iza cu plete blonde”, a fost unul dintre comentariile postate. Au fost şi guri rele care au criticat alegerea blondinei, considerând că micuţa este pusă într-o lumină nu tocmai potrivită vârstei.


Sânziana Buruiană e căsătorită cu Nicolae Zuluf. Cei doi au făcut nunta pe 3 octombrie 2015. Vedeta şi soţul ei au împreună o fetiţă, care poartă numele Isabella Ștefania Ioana. Prima fetiţă a cuplului Sânziana Buruiană-Nicolae Zuluf a venit pe lume pe 7 ianuarie 2016, după o operaţie de cezariană, la un spital de stat. La naştere, ea avea 3 kilograme şi a primit nota 9 în primul minut de viaţă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X