Socant

Dragoste interzisă! Mama și fiul, îndrăgostiți după ce s-au cunoscut pentru prima oară

O mamă și fiul ei ar putea ajunge la închisoare pentru o poveste de dragoste interzisă. Monica Mares, în vârstă de 36 de ani, și-a dat băiatul spre adopție în urmă cu 19 ani. Recent, cei doi s-au cunoscut pentru prima dată, iar lucrurile au luat o întorsătură ciudată.

Monica și fiul ei ar putea primi o sentință de 18 luni după gratii dacă va fi găsită vinovată pentru incest. Femeia, originară din New Mexico, Statele Unite ale Americii, și Caleb Peterson (19 ani) au jurat că vor lupta pentru a primi dreptul de a avea relații intime, scrie dailymail.co.uk.

Aceștia susțin că relația lor provine din atracția Atracția Sexuală Genetică, definită drept un tip de atracție care apare între rude apropiate, precum frați sau frați pe jumătate vitregi (care împart un singur părinte, n.r.), între un părinte și copilul său, sau între verișori de gradul întâi sau al doilea, care se întâlnesc pentru prima oară la vârsta maturității.

„Este dragostea vieții mele și nu vreau să îl pierd. Copiii mei îl iubesc, întreaga mea familie îl iubește. Nimic nu poate interveni între noi, nici judecătoria, nici pușcăria, nimic. Trebuie să fiu cu el. Când ies din pușcărie mă voi muta din Clovis într-un stat care ne permite să fim împreună”, a declarat Monica Mares.

Au luat legătura pe internet

Monica Mares are nouă copii și susține că este dispusă chiar să piardă dreptul de a-și mai vedea ceilalți copii dacă ar fi forțată să aleagă între ei și Caleb. Femeia și fiul ei, care la momentul actual trăiesc separat în Clovis, New Mexico, au început să aibă relații intime la sfârșitul anului trecut. „Prima oară când mi-am întâlnit fiul în persoană am fost atât de fericită și entuziasmată încât l-am îmbrățișat. Am fost să îl iau de la casa tatălui său din Texas”, a povestit ea. Cei doi au vorbit înainte să se cunoască pe Facebook. „M-a sunat și m-a rugat să vin să îl iau și am avut fluturași în stomac”, a mai relatat femeia.

„A fost aproape dragoste la prima vedere, dar la început a fost dragoste maternă. Mi-a dat o îmbrățișare ca pentru o mamă”, a mai spus Mares. Deși la început nu a fost nimic ciudat între ei doi, femeia a povestit că a început să aibă „sentimente nebunești” pentru fiul ei: „La început i-am zis «Îți cer scuze, nu știu cum vei reacționa la asta. Sunt mama ta și tu ești fiul meu, dar mă îndrăgostesc de tine»”.

Apoi, Caleb a dezvăluit că are aceleași sentimente pentru ea. „Iar el a spus: «Știi ce, și eu. Mi-era teamă să îți spun». Se îndrăgostea de mama lui, iar eu mă îndrăgosteam de fiul meu. Am vvorbit despre asta și am mers în parc. Am spus «Te-ai implica într-o relație cu mama ta?», iar el a zis: «Tu te-ai implica într-o relație cu fiul tău?», iar eu am zis: «Adevărul este că da»”, a mai povestit.

Acum, femeia este convinsă că relația cu fiul ei este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată. Înțelege riscurile și și le asumă, chiar dacă asta ar însemna să nu-și mai vadă niciodată ceilalți copii și să meargă la pușcărie. Cei doi sunt acuzați de incest, iar Monica Mares nu are voie să-și vadă copiii sau să ia contact cu Caleb Peterson.

Caleb susține că nu o vede pe Monica ca pe o mamă
Jurnaliștii de la dailymail.co.uk au luat legătura și cu băiatul, care a povestit că nu a văzut-o niciodată pe Monica Mares ca pe o mamă. „Nu am văzut-o niciodată ca pe o mamă, a fost mai degrabă ca și cum aș fi ieșit în club și aș fi întâlnit o persoană la întâmplare. Nu s-a simțit greșit, s-a simțit ca ceva normal”, a spus el.

Caleb a mărturisit că el a fost primul care a dat curs sentimentelor: „Vorbeam și m-am uitat la ea, iar ea s-a uitat la mine și am sărutat-o. A fost un sărut real plin de sentimente, a fost o scânteie care a rămas la fel de atunci. Sincer, niciodată nu m-am gândit că relația asta ne-ar putea face probleme. Eram amândoi adulți cu consimțământ”.

Cu toate acestea, vecinii și chiar alți membrii ai familiei s-au opus categoric relației. Ba mai mult, Monica a fost atacată cu un cuțit de o vecină chiar în fața casei sale, și amenințată cu moartea. „Mi-e frică să ies așa că stau în casă. Mi-au pus poza pe internet, îmi știu fotografia din închisoare. Mi-e frică, sunt îngrijorată”, spune ea.

Deocamdată, nu se știe dacă cei doi vor reuși să obțină dreptul de a continua să aibă relații sexuale. Cu toate acestea, legea statului New Mexico interzice clar astfel de relații între membrii ai aceleiași familii. Dacă Monica va ajunge la închisoare, Caleb susține că o va aștepta și speră că va reuși să își construiască o viață alături de aceasta. „În doi ani ne pot vedea fericiți, trăindu-ne viețile împreună. Dragostea adevărată poate face orice”, spune el.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X