Interne

Dovada că autorităţile se pregătesc pe ascuns de o nenorocire mai mare decât cutremurul din 1977!

Tragedia „Colectiv” i-a pus pe jar pe specialiştii în situaţii de urgenţă, care se pregătesc, pe ascuns, de o nouă nenorocire.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a fost înzestrat, recent, cu trei „morgi mobile”, menite să transporte zeci de cadavre, precum şi cu tabere mobile pentru persoane sinistrate sau evacuate. Semn că autorităţile sunt pregătite ca la carte să care morţii proveniţi dintr-un nou „Colectiv” sau dintr-un cutremur devastator precum cel din 1977. Conform caietului de sarcini oferit participanţilor la licitaţie, morgile mobile sunt compuse din autotractoare şi semiremorci frigorifice, capabile să trasporte zeci de persoane decedate.


Potrivit documentelor oficiale, semiremorca este dotată cu „13 cărucioare individuale, special concepute pentru transportul persoanelor decedate, prevăzute cu 4 locuri suprapuse și tăvi detașabile pentru încărcare/descărcare și depozitate, care asigură posibilitatea de transport, 12 dintre ele fiind dispuse pe lateral și unul în partea din față a suprastructurii. (…) 42 de tăvi de depozitare persoane decedate, cu ormătoarele caracteristici minime: sarcina – 150 kg, lungime – 195 cm, lăţime – 55 cm, înălţime – 7 cm, centuri special concepute pentru asigurarea pentru perioada transportului. De asemenea, 10 tăvi de depozitare persoane decedate bariatice, cu ormătoarele caracteristici minime: sarcina – 150 kg, lungime – 195 cm, lăţime – 75 cm, înălţime – 7 cm, centuri special concepute pentru asigurarea pentru perioada transportului. 200 de saci pentru persoane decedate, confecţionaţi din ţesăură impermeabilă, prevăzuţi cu fermoar frontal şi câte trei mânere de transport pe fiecare latură”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X