Socant

Două surori de 1 și 2 ani AU MURIT după ce MAMA lor le-a lăsat ÎNCHISE în mașină 15 ORE. Gestul mamei a ÎNGROZIT întreaga comunitate. Uite CE FĂCEA femeia în acest timp, la doar câțiva metri de ele

O tânără de 19 ani din Texas, Statele Unite, mamă a două fetițe, și-a lăsat intenționat cele două fetițe închise în mașină timp de 15 ore. Din nefericire, copilele au fost găsite moarte.

Cele două surori, Brynn, de un an și Addyson, de 2 ani, au murit după ce au fost lăsate închise în mașină timp de 15 ore, perioadă în care mama lor a petrecut toată noaptea alături de prieteni într-o locuință din apropiere.

Mama fetelor, Amanda Hawkins, de doar 19 ani, a fost pusă sub acuzare de abandon și punea în pericol a copiilor.

Când le-a găsit inconștiente pe copile, mama și prietenul ei, un băiat de 16 ani, le-au dus la un centru medical unde le-au spus doctorilor și polițiștilor că fetele au leșinat după ce au mirosit flori lângă lac. Starea acestora era gravă, iar copilele au murit la scurt timp.

De fapt, fetițele au fost închise în mașină când afară erau peste 32 de grade. Martorii au spus că au auzit țipetele fetelor însă nimeni nu a mers la ele să vadă ce se întâmplă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X