Vedete romanesti

Doliu pentru o fostă asistentă TV. Mihaela Moise și-a pierdut mama

Clipe sfâșietoare pentru o fostă asistentă TV de la ”Un Show Păcătos”. Mihaela Moise, cunoscută în lumea mondenă drept ”Meme”, trece prin momente grele, după ce mama sa a murit. Chinuită de durere, Mihaela a publicat pe Facebook un mesaj emoționant.

„Porţile Raiului s-au deschis pentru tine, mamă! O să te iubesc la infinit! Dumnezeu să te ierte!”, a scris Meme pe contul ei personal de Facebook.

Sute de oameni i-au trimis mesaje de condoleanțe Mihaelei, în urma pierderii suferite. Mama Mihaelei s-a stins din viață în urma unei îndelungi suferințe.

„Dacă aş avea aripi aş zbura până in cer sa îţi deschid porţile Raiului, mama mea, să nu te mai văd cum te chinui! Dar cum sa fac mama când aripile pe Pământ mi le dădeai tu? Fără tine nu mai am aripi..”, este un alt mesaj pe care Meme l-a scris pe Facebook.

În urmă cu patru ani, Meme a mai trecut printr-un moment cumplit. Tatăl ei a murit, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Mihaela Moise are 32 de ani. A lucrat ca reporter pentru Antena 1 şi a fost asistentă în cadrul emisiunii „Un show păcătos”. Meme a fost iubita lui Luis Lazarus.

În 2013, tânăra a renunțat la presă și şi-a deschis în Voluntari un centru de îngrijire pentru bătrâni, pe care l-a dotat cu piscină şi jacuzzi.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X