Bizar

Doi TINERI proaspat casatoriti s-au asezat la masa, nici macar nu au atins mancarea, dar AU MURIT in urmatoarea secunda. Ce s-a intamplat e cu adevarat DE NECREZUT

Courtney (20) si Cameron (28) Hulet au fost gasiti morti miercuri, cei doi comandasera mancare, care a fost gasita neatinsa de corpurile lor. Se pare ca cei doi au lesinat si au murit exact inainte sa se apuce sa manance cina, a declarat politia.

Anchetatorii nu stiau ce s-a intamplat cu ei si au cerut teste toxicologice impreuna cu autopsia pentru a determina cauza mortii. Politia spune ca cei doi s-au asezat la masa pentru a manca in propria casa dar imediat apoi au murit brusc. Un reprezentant al politiei a declarat: ,,Este un adevarat mister. Nu avem niciun indiciu care sa ne arate ce s-a intamplat cu ei”.

Autoritatile nu au gasit nicio trauma pe corpurile lor si nu existau semne de intrare fortata in apartament. Politia a fost chemata de un vecin care prima data a crezut ca cei doi adormisera, cand a mers la ei iar peste alte cateva ore si i-a gasit in apartamentul lor in aceeasi pozitie, acesta a fost momentul cand a chemat politia.

Desi cei doi au un istoric de posesie de etnobotanice, nimic nu poate explica ce li s-a intamplat.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X