Actualitate

Doi tineri din Brasov au fost prinsi cu un urs mort in portbagaj. Unul dintre ei a spus ca nici nu stie cum a ajuns animalul acolo

Doi tineri din Brasov au fost retinuti dupa au fost prinsi cu un rus mort in portbagajul masinii. Desi aveau arme de vanatoare langa animal, aceastia au declarat ca nu stiu cum a ajuns animalul in masina lor.


Politistii primsera informatii, astfel ca i-au prins pe cei doi tineri in trafic. Ursul impuscat caree cantareste aproximativ 300 de kilograme era acoperit cu o patura in portbagaj. Langa el erau cele armele cu care, probabil, a fost impuscat. Cei doi tineri aveau permis pentru ele, unul dintre ei fiind padurar, informeaza Digi24.

Cand au fost prinsi, unul dintre tineri a spus ca nici nu stie cum a ajuns ursul la ei. Celalalt n-a mai scos niciun cuvant.


Cei doi tineri sunt cercetaţi acum în libertate şi, dacă vor fi găsiţi vinovaţi, trebuie să plătească statului 40.000 de euro, atât cât este estimat un urs brun. Aceste animale pot fi impuscate doar cu acordul ministrul Mediului sau contra cost. Politistii vor sa descopere daca cineva le-a oferit bani pentru urs.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X