Diverse

Doi SOȚI au decis să DIVORȚEZE pentru ca el să trăiască cu ALTĂ FEMEIE. Au avut un divorț DIFICIL. Când noua soție a intrat în casă, a rămas șocată de ce-i lăsase fosta stăpână!

Divorțurile sunt grele, cu scandaloase la majoritatea, cu împărțitul lucrurilor materiale (casă, mașină, mobilă, copii, pisica, cățelul) și la sfârșit doi oameni care odată și-au jurat o viață întreagă unul lângă celălalt complet înstrăinați.

Dar ce s-a întâmplat cu acest cuplu este de-a dreptul incomparabil cu alte povești de genul acesta. O femeie a aflat că soțul ei a angajat niște avocați buni și că va fi nevoită să părăsească locuința lor familială…

Evident, orice divorț este agravat de ura și sentimentul chinuitor de inferioritate, care apar atunci când unul dintre soți și-a înșelat jumătatea.

Astfel, Gerald și Ecaterina au avut o căsnicie de 37 ani. Însă soțul și-a găsit o amantă și a băgat divorț.

Noua mireasă, Catherine, a insistat ca imensa casă familială să rămână noului ei soț. Acesta a angajat niște avocați iscusiți și au câștigat procesul de judecată.

Gerald i-a dat Ecaterinei trei zile, în care trebuia să-și adune toate lucrurile și să părăsească casa. Evident, Ecaterina a fost rănită de acest comportament, dar nu a vrut să se certe cu fostul soț.

În ultima zi petrecută în casa respectivă femeia a aprins lumânări, a băut o sticlă de vin alb, a mâncat creveți și și-a transportat toate lucrurile.

Însă înainte de a pleca, Ecaterina a avut o idee genială: nu a aruncat resturile de creveți, în schimb, a trecut prin toate camerele și a pus aceste resturi în șinele pentru perdele de la fiecare geam.

Gerald și Catherine s-au mutat în noua casă și în primele zile s-au simțit pur și simplu minunat. Însă, în curând, casa s-a umplut de un miros neplăcut. Au făcut curățenie în toată locuința, au aerisit toate camerele, au chemat specialiștii — dar mirosul devenea din ce în ce mai insuportabil.

Deoarece nu mai putea suporta acest chin, Gerald a scos casa la vânzare. Însă nimeni nu dorea să o cumpere, iar bărbatul a fost nevoit să reducă prețul de 10 ori.

Iar peste câteva zile Gerald și-a sunat fosta soție și i-a povestit că vrea să vândă casa lor și că a redus prețul de 10 ori, iar Ecaterina i-a spus îndată că vrea să o cumpere. Gerald își freca palmele, crezând că a încheiat o înțelegere foarte avantajoasă.

Foștii soți și-au programat o întâlnire, iar avocații au completat în câteva minute toate actele necesare. Peste câteva ore Ecaterina și-a adus iarăși toate lucrurile în casa sa iubită, inclusiv niște șine noi!

Sursa Perfect Media

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X