Socant

Doi parinti au sunat la ambulanta abia dupa 2 ore de rugaciune, desi fiul lor se zbatea intre viata si moarte. Politistii au avut un soc cand au vazut cum arata copilul

Doi soti canadieni sunt acuzati de crima din neglijenta dupa ce copilul lor de 15 ani a murit. Copilul lor se zbatea intre viata si moarte, insa, in loc sa cheme ambulanta, cei doi s-au rugat timp de doua ore. Abia apoi au sunat la urgente.

Emil si Rodico Radito, din Calagry, Canada, s-au intors de la biserica cand au descoperit ca copilul lor de 15 ani, Alexandru, nu respira. Acestia ar fi privit cum moare baiatul, in loc sa sune la ambulanta, relateaza The Independent.

Autopsia a aratat ca baiatul a murit de foame, se arata intr-un raport citat de National Post. Dintii copilului erau distrusi si avea rani pe tot corpul din cauza infectiilor. El cantarea doar 17 kilograme.

Parintii sunt acum acuzati de crima din neglijenta. Ei au declarat in fata curtii ca i-au spus baiatului ca trebuie sa mearga la spital, insa el ar fi refuzat din cauza ”experientelor neplacute din trecut”.

Primul politist ajuns la fata locului a declarat ca victima arata ca un schelet.

Un alt medic a sugerat insa ca e posibil ca baiatul sa fi murit inainte ca cei doi sa ajunga acasa.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X