ShowBiz

”Doctorul vedetelor mi-a tăiat sânii ca la abator!” ATENŢIE! Imagini cu un puternic impact emoţional!

Acuzaţiile împotriva celebrului doctorului estetician Kasem Abu Bakr din Bucureşti, de pe strada Hatmanul Arbore, în apropiere de Floreasca, sunt din ce în ce mai multe. După ce o tânără l-a acuzat că a mutilat-o, o altă pacientă a rupt tăcerea.

Cristina Uzun, în vârstă de 30 ani, a povestit chinurile prin care a trecut, după ce a apelat la doctorul vedetelor ca să-şi făcă o ridicare de sâni.

,,În urmă cu ceva timp, din cauza faptului că aveam sânii naturali foarte lăsaţi m-am hotărât să-mi fac ridicare de sâni. După ce am consultat mai mulţi medici, l-am ales pe doctorul Kasem, fiindcă am crezut că este cel mai bun datorită reclamei, preţului mult mai ridicat decât la alţi medici, dar şi datorită aparaturii performante pe care susţinea că o are. Când am discutat cu el mi-a zis că e mai bine să-mi pună implant cu silicon, deoarece dacă îmi face ridicare fără implant rămân fără sâni şi fac degeaba, iar cel mai mică mărime pe care poate să mi-o pună este de 520n g, lucru pe care l-am acceptat până la urmă.

Când m-am trezit, muzica era la maxim, nu înţelegeam ce se întâmplă, şi primul lucru pe care i l-am zis a fost să îmi scoată ce mi-a pus aici, că nu pot să respir. Aveam nişte dureri infernale, iar a doua zi, doctorul Kasem voia să scape de mine cât mai repede, la care i-am zis că nu mă simt bine, nu pot să plec acasă, aşa că am mai plătit o zi, să beneficiez de calmante.

Durerile nu au încetat nici o clipă, iar după o lună jumătate am descoperit că am infecţie la un sân. L-am sunt, nu a răspuns, m-am speriat foarte tare şi m-am dus de urgenţă la Floreasca, iar asistentele de acolo m-au trimis la medicul car m-a operat. Nimeni nu a vrut să se bage, să intervină peste ceea ce a făcut doctorul Kasem. Într-un final, când am ajuns la el, mi-a zis că sunt nişte reacţii adverse, că nu este puroi ce am eu aici, este o reacţie a organismului şi chiar am crezut că este adevărat.

Tot ce-mi doream era să mă fac bine, doctorul Kasem mi-a tăiat sânii ca la abator. După jumătate de ani, sânul drept mi-a căzut şi a fost nevoie de o a doua intervenţie. După ce s-a ameliorat cât de cât am început să fac laserul pentru cicatrici. Mie mi-a rămas o gaură în sân, acolo unde a fost infecţie, iar doctorul mi-a injectat acid hialuronic. De trei ani, zi şi noapte port bustieră şi corset medicinal.

Am vorbit cu un avocat, care a mers să vorbească cu dr. Kasem, iar acesta a spus că nu îl interesează. Totuşi, avocatul i-a cerut un răspuns oficial doctorului şi în funcţie de asta vedem dacă o să intentăm proces civil sau penal”, a povestit Cristina.

Kasem, condamnat la închisoare, deoarece a ucis o femeie

Kasem Abu Bakr a fost condamnat începutul acestui an la patru ani de închisoare cu executare, după ce, în urmă cu trei ani, o pacientă a murit după o operaţie de liposucţie. Liana, în vârstă de 56 de ani, a decedat la 48 de ore după operaţie, timp în care esteticianul a asigurat-o că este normal să se simtă rău şi să aibă dureri.

Familia femeii i-au cerut lui Kasem un million de euro, însă instanţa a decis ca el să plătească 220 de mii de euro despăgubire. Aceasta nu este singura acuzaţie de malpraxis, el fiind pus la zid de alte paciente, care i-au făcut reclamaţie la colegiul medicilor, acuzându-l că le-au desfigurat.

Colegii de breaslă au cerut şi ei deasemenea, ca esteticianului Kasem să i se interzică dreptul de a profesa. Printre vedetele operate de Kasem se numără şi Nicoleta Luciu, Mădălina Pamfile, Bianca Drăguşanu, Oana Zăvoranu, Daniela Gyorfi, Loredana Chivu, Adelina Pestriţu şi altele.

Sursa: cancan.ro

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X