Social

Doarme în stația de autobuz! Situație tragi-comică într-o localitate din Hunedoara!

Situație tragi-comică în satul hunedorean Spini, situat în apropiere de municipiul Orăștie. Un bărbat, rămas fără adăpost, și-a amenajat o adevărată camera.. într-o stație de autobuz.

Omul atrage toate privirile trecătorilor, mai ales că, respectiva stație de transport în comun este situată chiar la marginea unui drum european. Uneori, șoferii care tranzitează zona se opresc, uimiți, din drumul lor, pentru a-l fotografia pe bărbat și mica sa „garsonieră”, amenajată la margine de șosea. Bărbatul a pus stăpânire pe loc, de vreo două zile.


În plus, a încercat să își creeze și câteva condiții în incinta stației de transport în comun. Și-a adus o saltea, peste care a așezat o pernă și o plapumă, dar a depozitat și două geamantane cu lucruri ce îi aparțin. Ba mai mult, în față și-a montat chiar și o măsuță.


„Au oprit cetățeni străini și nu le-a venit să creadă”, spune un localnic.

Trecătorii rămân cu gura căscată la vederea acestei imagini, desprinsă parcă din filmele de comedie. La rândul lor, localnicii sunt indignați și spun că nu pot tolera așa ceva, cu atât mai mult cu cât, bărbatul cu pricina a ocupat întreaga stație de transport în comun. După spusele oamenilor, acum autobuzul nici măcar nu mai oprește acolo și nici călătorii nu mai pot sta în acel loc special amenajat pentru a-l aștepta.

„De vreo două zile stă acolo. Au oprit austrieci și germani și nu le-a venit să creadă ce văd. E incredibil și de netolerat ce se întâmplă”, a spus un cetățean din Spini.

Localnicii mai povestesc că, respectivul „chiriaș” al stației de transport în comun ar fi, de fapt, un om al locului, rămas fără un acoperiș deasupra capului. Până nu demult, acesta ar locuit într-o căsuță, pusă la dispoziția sa de câțiva oameni „de bine”. Aceștia din urmă au fost nevoiți să vândă imobilul respectiv, iar noul proprietar i-ar fi cerut bărbatului să plece. Cum nu a avut unde să meargă, el și-a amenajat o locuință chiar în stația de autobuz.

Cazul a ajuns și la urechile autorităților locale care încearcă acum să rezolve această situație.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X