ShowBiz

Doar în România vezi aşa ceva! Ce s-a întampla la 24 de H după ce a apărut acest anunţ pe Facebook

Postarea respectivă a fost distribuită de către 13.000 de oameni. Gigi Becali este un duşman declarat al reţelelor de socializare şi în special al facebookului, declarând de multe ori că îl consideră ”instrumentul diavolului”. Şansele ca ”Latifundoarul din Pipera” să-şi deschidă un cont sunt aproape nule dar…există persoane la vânătoare de like-uri folosindu-se de identitatea lui Becali!

Încă o pagină care aparent aparţine lui Gigi Becali a apărut pe reţeaua de socializare, dar pentru cunoscători, este evident că este falsă, iar persoanele aflate în spate urmăresc să strângă cât mai multe like-uri, organizând un fals concurs. Aceştia susţin că Gigi Becali dă 20 de telefoane de ultimă generaţie, iar la concurs se poate participa în schimbul unui share.

”Buna ziua România,cu ocazia deschiderii noi mele pagini de Facebook am hotarat sa dau 20 de Telefoane iPhone Gold ,tot ce trebuie sa faceti,Like la pagina Oficial: Gigi Becali si sa dati share la aceasta postare dupa ce ati facut toate astea lasati in comentariu „Particip”,cine nu crede este rugat sa nu participe,extragerea va avea loc pe data de 31.12.2016. Mult Succes *ATENTIE* Daca nu ati urmat toti pasii, nu puteti intra in acest concurs. Doamne ajuta! Amin” se arată în postare.


Gigi Becali şi-a exprimat clar poziţia cu privire la facebook „Ce să fac eu cu Facebook-ul? Doamne fereşte! Păi, Facebook ce este? Facebook-ul este iubire de sine. Ce Facebook? E păcat! De ce să comunic cu Facebook-ul? Când o să fiu şi eu preşedinte şi prim-ministru o să mă duc ca Băsescu la televizor la ora şase şi jumătate. Nu vreau cu Facebook-ul eu. Eu vreau faţă către faţă, aşa cum Dumnezeu a lăsat, nu cu Facebook, cu minciuni şi vrăjeli”, spunea Becali. (

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X