Interne

Distractie mare pentru bucurestenii care ajung in „Taramul Fermecat”. Cat costa caruselul, masinutele sau roata panoramica

Bucurestenii care nu au ajuns in acest weekend la mare sau la munte au incercat totusi sa scape de caldura si s-au refugiat in parcuri.

Multi au ales Taramul Fermecat din sectorul 2 al Capitalei, unde, pe langa racoare si aer curat, s-au bucurat si de adevarate provocari. In carusel, in masinute sau in roata panoramica din Parcul Tei, canicula pare mult mai usor de suportat, spun ei.

Recent deschis, parcul se intinde pe sapte hectare.

„Balaurul cu sapte capete” din Parcul Tei Plumbuita din Bucuresti le testeaza curajul celor dornici de adrenalina. Trenuletul parcurge 460 de metri in doar 30 de secunde si atinge pana la 60 de kilometri pe ora. Ca intr-un basm, temerarii isi infrunta frica si urca in vagoane pentru experiente de neuitat.

Atractia parcului este roata mare, numita si Pasarea Maiastra, cu o inaltime de 64 de metri si care poate transporta simultan pana la 530 de persoane. Cei care au testat-o se declara incantati: „Foarte frumos! Spectaculos, ne-a placut mult de tot!”

In aproximativ zece minute ai ocazia sa privesti de sus Capitala. In plus, cele 44 de cabine sunt dotate si cu aer conditionat – lucru important avand in vedere ca oamenii fug in parcuri pentru a scapa de caldura greu de suportat.
„Frumos, ceva frumos! O senzatie.. Bucurestiul, panoramica frumoasa.” – spun bucurestenii.

Parcul de agrement mai gazduieste doua carusele, o roata de mici dimensiuni, o casa a groazei si o instalatie pentru masinute electrice.

Amenajarea parcului Tei-Plumbuita a inceput in 2014. Valoarea totala a proiectului se ridica la aproximativ 14 milioane de euro – o parte din suma fiind bani nerambursabili din fonduri europene.

Alin Constantinescu, responsabil cu securitatea si verificarea tehnica a instalatiilor: „Parcul de distractii este din totate punctele de vedere sigur. Toate echipamentele intrunesc toate conditiile de securitate si siguranta in functionare.”

Preturile pentru o portie de distractie variaza in functie de preferinte si de curaj: pornesc de la 5 lei si ajung pana la 20 de lei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X