Sport

DINAMO. Șoc în haită: „Se culca și cu nevastă-mea, și cu nevastă-sa!”

Interviu incendiar cu o glorie a echipei din ”Ștefan cel Mare”, care face unele dezvăluiri cutremurătoare despre relaţiile inter umane de la Dinamo şi despre cum soţia sa s-a „cuplat” cu cel care îi cununase!

Constantin David, ajuns la 74 de ani, cel care a cîștigat 4 titluri cu Dinamo a rememorat scene incredibile din viața sa tumultuoasă: cum a fost înșelat de prima nevastă chiar cu nașul Nunweiller, cum le-a cucerit pe următoarele două și cum și-a găsit casa goală, după ce a fost părăsit.

Domnule David, cum v-ați simțit acum cîteva zile, la înmormîntarea lui Ion Nunweiller, cel care v-a cununat, apoi v-a luat nevasta?
Constantin David: Dacă ai fi fost în autocar, pe drumul București – Albota (Pitești), dar și la întors… Toți făceau mișto de mine, în special Oneață – Augustin și Uțu. ”Bă, ești prost? Hainele ți se potrivesc, copii nu mai faci, ramîi cu casa”. Îmi sugerau să mă recăsătoresc cu fosta nevastă, cu văduva lui Nelu Nunweiller. E, așa glumim noi la vîrsta asta. Uite, pe Titi Frățilă și pe ceilalți din generația mea îi întreb ce flori le plac, ca să știu ce le aduc la mormînt…

Și? Vă recăsătoriți cu fosta soție?
Ești dus? Are 140 de kilograme acum! Mie nu-mi mai trebuie nimic. Am bani, am tot ce-mi trebuie. Revenind la înmormîntare, atmosfera a fost încărcată, îți dai seama. Nelu mi-a fost prieten, coleg, naș… Eu sînt scorpion, iert. Sînt născut pe 21 noiembrie. Și Ion Pîrcălab este scorpion, dar este născut pe 5 noiembrie, el este mai închis, eu sînt mai volubil…

Mai puteți fi prieten cu cineva care v-a luat soția?
Noi eram prieteni cu ăia de la Steaua, darămite între noi, cei de la Dinamo. Eu mă înțelegeam minunat cu stelistul Gabi Raksi, scriau ziarele vremii despre prietenia noastră. Așa că eu pe Nelu Nunweiller nu am fost supărat, deși el mă tot ocolea, după ce mi-a luat nevasta… Frații Nunweiller sînt din Piatra-Neamț, se spune că din neam de evrei. Ăștia ne-au luat cam tot. Prin Moldova, dădeau cîte o acadea și primeau sacul cu porumb! Ei, revenind… Eu pe ea am fost supărat. Femeia este șarpele! Femeia a încercat să ne despartă, dar nu a reușit!

Cum a fost, cînd ați dat ochii cu fosta nevastă?
Te referi la Mioara Eugenia Lăcrămioara? I-am zis: ”Fii tare, morții cu morții, viii cu viii!”. Atît și nimic mai mult, ca să nu se interpreteze. Mi-am văzut de treabă.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X