Vedete romanesti

Din ciclul ce ne arata Roxana Vancea vara, trebuie sa vada toata tara! Bruneta sexoasa a iesit cu prietenul Vladut la cofetarie si, intr-un moment de neatentie, a lasat sa-i scape un san gol …pe sub maioul mult prea larg si decoltat

Indiferent de anotimp, Roxana VANCEA obisnuieste sa iasa in public in aceleasi haine sexy, dar in sezonul estival deja tinutele simpaticei roscate devin de-a dreptul incendiare.

Saptamana aceasta, fosta „meteo-prezentatoare” a mers la cofetarie impreuna cu colegul si bunul ei prieten, bucatarul Vladut.

De cateva zile, Roxana si-a permis o pauza in antrenamentele ei zilnice, vizitand cu interes o cofetarie din Capitala, de acolo de unde posteaza diverse delicatese, care mai de care mai apetisante.

Dupa o degustare pe cinste, cei doi au parasit locatia fericiti si ghiftuiti. Ca de obicei in verva, Roxana a facut spectacol atat cu tinuta ei, ca de obicei „la vedere”, dar si cu miscarile dezordonate, care le-au permis paparazzilor sa capteze niste unghiuri aproape imposibile cu sanii vedetei, dar si cu lenjeria intima de sub pantalonii scurti cu care era echipata.

Vara este abia la inceput, dar Roxana cu siguranta ne va tine antentia treaza cu astfel de ipostaze pe toata durata sezonului.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X