Bizar

Din ce motiv a fost condamnat la inchisoare:” Ati mai vazut cum arata 100.000 de dolari?”

Un traficant de etnobotanice a fost condamnat la 7 de ani inchisoare dupa ce a s-a laudat cu averea sa pe Instagram.

Levi Watson, in varsta de 29 de ani, din Wolverhampton, Anglia, s-a pozat in timp ce purta ceasuri Rolex, cand facea baie intr-o cada plina cu bani sau langa automobile Lamborghini, desi le-a declarat politistilor ca nu avea venituri constante, relateaza Metro

Intr-o poza, el se relaxeaza intr-o cada plina cu spuma si bancnote de 20 de lire sterline, iar in alte fotografii, el poarta trei modele diferite de ceasuri.

El mai apare rezemat de un Porsche Panamera. Mesajul aferent unei fotografii este: “Ati mai vazut 100.000 de dolari vreodata? Daca nu, uitati, asa arata”.

Barbatul a fost incarcerat saptamana trecuta, pentru rolul pe care-l avea intr-o organizatie care se ocupa cu traficul de droguri, mai precis, cu cocaina si heroina.

Traficantii acestei grupari au primit, impreuna, peste 130 de ani de inchisoare. Politia din West Midlands si Ofiterul David Jamieson au declarat: “Sa speram ca gandul la cada plina cu bancnote si sampania roz o sa-i tina de cald cand isi va petrece urmatorii 7 ani in spatele gratiilor.”

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X