Vedete straine

Din 1997, cand s-a terminat ”Renegatul”, nu a mai avut niciun rol serios. A fost ocupat cu scandalurile – https://goo.gl/HgVGus Azi are 59 de ani si sase copii. E la a cincea nevasta si arata asa

Lorenzo Lamas a devenit cunoscut în anii ’90 datorită serialului ”Renegate” – ”Renegatul”, unde juca rolul lui Reno Raines, un fost polițist devenit vânător de recompense.

De atunci, Lorenzo s-a schimbat mult, iar cariera lui, care părea a fi promițătoare, a intrat pe o pantă ascendentă.

S-a născut în 1958 și mereu și-a dorit să fie actor. Chiar dacă nu era cel mai talentat – a fost nominalizat la premiile ”Zmeura de aur” pentru cel mai prost rol – serialul ”Renegade” l-a făcut cunoscut în toată lumea. Însă după 1997, când s-a înheiat serialul, norocul l-a părăsit și a mai jucat doar în soap operas și filme de acțiune cu buget redus.

S-a menținut în atenția publicului din SUA prin seriale reality și prin aparițiile în tabloide.
Lorenzo Lamas a avut o viață personală foarte tumultuoasă.

Prima lui căsnicie a durat doar un an, din 1981 până în 1982. Cu a doua soție a stat doi ani și a avut doi copii.

A treia parteneră, cu care nu a apucat să se căsătorească, i-a dăruit al treilea copil, o fată care nu a dorit să poarte numele Lamas.

A treia soție cu acte în regulă a stat alături de el patru ani, iar a patra soție, vedeta Playboy Shauna Sand i-a daruit încă trei copii.

În 2011, Lorenzo Lamas s-a căsătorit pentru a cincea oară, după numai cinci luni de relație cu Shawna Craig. Pentru ca si fosta sotie se numea tot Shauna si nu a renuntat la numele de familie Lamas, actorul a fost nevoit sa ia el numele celei de-a cincea sotii. Astfel ca acum el se numeste Lorenzo Lamas Craig.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X