Vedete romanesti

Dieta Anamariei Prodan, după ce a slăbit 15 kg. ”Mi s-a spus că arăt de 25 de ani!”

În această vară Anamaria Prodan șoca pe toată lumea slăbind enorm în timp record. După o vacanță detox în Turcia, soția lui Reghecampf cântărea cu 15kg mai puțin, iar de atunci, a reușit să-și mențină silueta, devenind foarte îndrăzneață din punct de vedere vestimentar. Care este dieta Anamariei Prodan, ne-a dezvăluit chiar ea.

La 43 de ani și după trei nașteri, Anamaria Prodan cântărește puțin peste 50 de kilograme. Nu mai departe de zilele trecute, când a mers pe stadion purtând o rochiță scurtă, soția antrenorului Stelei a primit complimente peste complimente.

”Mi s-a spus că arăt de 25 de ani”, ne-a mărturisit ea chicotind. Dar cum îi iese? Simplu, cu un regim fix, de la care se abate foarte rar. Fiecare dimineață începe cu o ceașcă de cafea neagră. Nu zahăr, nu lapte. Urmează imediat micul dejun, unul absolut surprinzător pentru o dietă funcțională. ”Mânânc două felii subțiri de pâine neagă, una cu salam de Sibiu și una cu cremă de brânză slabă”. Suficient cât să-i țină de foame până la următoarea masă: prânzul.

”La masa de prânz, care mă prinde mereu prin oraș, mănânc o supă ușoară de pasăre sau de legume, undeva, la un restaurant”. Și vine și a treia masa, cea de seară, care nu variază nici ea prea mult: ”O salată sau pește. Atât”.

Evident, ca orice femeie, Prodanca are o slăbiciune pentru dulciuri și mai scapă în ele. Chiar ea recunoaște că înfulecă și cinci prăjituri odată, dar… ”În ziua aia nu mai mănânc mâncare”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X