Vedete romanesti

Diana Dumitrescu, în vacanță cu cele două surori. Unde s-au relaxat cele trei

Diana Dumitrescu se află zilele acestea în vacanță în Grecia, alături de cele două surori ale ei, Demi și Dina Dumitrescu. Dacă vedeta este cunoscută de toată lumea, puțini sunt însă cei care le știu pe cele două surori ale Dianei.

Diana Dumitrescu a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare alături de surorile ei. „Sisters”, a scris Diana în dreptul imaginii. Fanii au sărit cu like-urile și comentariile. „Trei fete superbe”, „Ce frumoase sunteți”, „Cât mai stați acolo?”, au fost câteva dintre comentariile acestora.

Diana Dumitrescu își dorește să devină mamă

Dacă în primăvară își dorea cu ardoare să revină la formele de odinioară, între timp, Diana Dumitrescu a acceptat faptul că viața e frumoasă și cu câteva kilograme în plus. Își dorește cu ardoare un copil, așa că în prezent nu mai ține nicio dietă și s-a dedicat total cauzei. Are la activ un divorț, iar căsnicia nu mai reprezintă pentru ea o prioritate în momentul de față. Relația cu un om de afaceri îi priește, nu mai vrea să fie slabă șnur și se bucură de viață. “Nu am slăbit, am început să fac pilates din nou și pentru că am început să îmi refolosesc mușchii, să mă tonific puțin, într-adevăr se vede. Am aceleași kilograme. Sunt ok, de asta sunt așa fericită că pot să mănânc orice. Am început să mă obișnuiesc! La început a fost un șoc, pentru că nu mai încăpeam în nicio pereche de pantaloni, între timp mi-am mai cumpărat, mai o rochiță largă și e OK, se acoperă tot”, a declarat, pentru Libertatea, Diana Dumitrescu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X