Social

Devine din paranormală… normală! Carmen Harra a ratat previziunea legată de președintele american

Clarvăzătorea Carmen Harra a ratat previziunea legată de președintele american. Încă din martie, aceasta se lăuda cu faptul că i-a prezis lui Hillary Clinton că va ajunge la Casa Albă, însă, susținea ea, calculele fuseseră făcute încă din 1996, când candidata democrată nu avea planuri atât de înalte.

Dacă Hillary Clinton nu prinde nici următorul mandat, se poate spune că paranormala Carmen Harra își cam pierde puterile. După o serie de previziuni mărunte ratate, clarvăzătoarea de origine română nu a reușit să-l vadă pe Trump la Casa Albă. Într-un interviu acordat presei din România, Harra susținea încă din martie că Hillary va ajunge președintele Americii, o previziune pe care, susține a ea, o făcuse cu 20 de ani înainte!

”I-am prezis lui Hillary Clinton că o să ajungă preşedintele Americii, încă din ’96, şi mi s-a răspuns de la Casa Albă că ea nu candidează pentru Senat, că nu are de gând. Când a ajuns senator de New York, întreba pe toată lumea unde e femeie aia care i-a prezis acest lucru… Astfel, mi-am câştigat în faţa lui Hillary Clinton o mare bilă albă! Pe 23 iulie, în anul 2000, în South Hampton, i-am spus personal lui Hillary Clinton că se apropie ziua în care va ajunge preşedintele Americii!”, declara în martie Harra.

Românca a povestit și că, la un moment dat, i-a consiliat pe Hillary și pe soțul ei Bill, făcând referire la previziunile pe care le-a generat pentru politicienii de top de peste Ocean.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X