Actualitate

Devenit preot al lui Melchizedec, Mihai Onilă insistă să-i facă ultima slujbă. Va oficia ceremonia funerară a propriului copil

Fetița lui Mihai Onilă a murit. Moartea fulgerătoare a fiicei fostului component al trupei Axxa a împietrit o țară, detaliile tragediei au șocat, iar reacțiile familiei micuței nu contenesc să surpindă. Împăcat cu pierderea suferită, Onilă a declarat că fata de 9 ani nu aparținea acestui pământ și că abia acum e liberă. Chiar și modul în care a ales să de despartă de propriul copil e atitpic…

Fetița lui Mihai Onilă a murit. Drama familiei Onilă, așa cum o percepe o țară întreagă, a început în primăvara acestui an. Ioana Emily Hope, fiica fostului component al trupei Axxa a acuzat atunci senzații bizare la nivelul uneia dintre mânuțe, pentru ca ulterior să nu-și mai simtă degetele. Testele medicale au relevat un diagnostic copleșitor: fetița prezenta o tumoare inoperabilă la creier și, fără urmă de dubiu, medicii i-au aunțat familia că mai are de trăit doar 6 luni, atât cât s-au scurs de la tragica veste, până la clipa morții. Mihai și Adriana Onilă au decis să nu-și supună copilul la calvarul chimioterapiei și radioterapiei și l-au luat acasă unde au încercat să-i aline suferințele cu ajutorul energiilor, cu puterea luminii, prin ridicarea vibrațiilor, practici în care cred deja de ani buni. Maestru Reiki la început, anul acesta, artistul a evoluat în cadrul ordinului din care face parte și a fost hirotonisit preot al lui Melchizedec (n.r. considerat de adepți acel aspect al lui Christos care lucrează în mod specific cu Ființele Luminii şi o parte a Conştiinţei Creştine generale).

Copilul știa că va muri


Au ascuns drama prin care trec tuturor cunoscuților, au spus foarte puțin familiei și s-au înconjurat de mai marii credinței lor. Au urmat luni de terapie pe două planuri. Potrivit puținilor apropiați ai lor, deși nici nu împlinise nouă ani, Mihai și Adriana ar fi avut o discuție extrem de deschisă cu fiica lor.

”Ioana știa că va muri, știa că mai are de trăit puțin, știa tot. I-au spus fără să-i ascund în timp ce au încercat să o facă bine prin terapia pe care Mihai o practică, ajutați de maeștri mai puternici. Acești maeștri mai puternici lucrau în același timp și cu ei, cu părinții, să le ridice vibrațiile, să-i ajute să accepte situația și finalul anunțat al acestei tragedii, să-l perceapă ca pe un lucru pozitiv, ca pe o evoluție a fetei”, ne-a declarat un apropiat al lui Mihai Onilă. Parte din toate acestea au fost confirmate chiar de declarațiile lui. ”Ea nu s-a simțit niciodată fericită pe pământ, cu toată dragostea pe care i-am dat-o noi. Plângem, râdem, ne aducem aminte de ea. Copilul ăsta nu aparținea acestui tărâm, nu era nici bun nici benefic pentru ea”, a susținut Mihai într-o intervenție telefonică în emisiunea lui Măruță, adăugând că avea un copil aparte cu o inteligență debordantă, dar care nu se simțea în largul lui printre oameni și pe care îl consideră acum… eliberat. Mai mult, la foarte scurt timp după moartea fetiței, și el și soția lui răspundeau aparent împăcați la mesajele de pe Facebook.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X