Bizar

Detaliul inexplicabil observat intr-o poza, la 26 de ani dupa ce a fost facuta. Toti cred ca este vorba de o fantoma!

Rasfoind prin fotografiile de familie, David Lonsdale, un bunic in varsta de 58 de ani, a dat peste o poza veche de mai bine de un sfert de veac, cu cele doua fiice ale sale, in fata unui castel din Tara Galilor. Un detaliu i-a atras atentia.

In imaginea cu pricina, Sarah si Fiona, cele doua fiice ale lui David, atunci de 10, respectiv 6 ani, zambeau vesele pe malul unui lac din fata Castelului Rhuddlan, construit in secolul al XIII-lea de catre Edward I. La fereastra unuia dintre turnurile de aparare se zareste o silueta nedefinita, ce pare a fi un arcas gata sa traga, relateaza The Sun.


„Pentru ca mi-a placut, am pozat fotografia cu telefonul pentru a le-o arata fetelor mele. Cu siguranta era ceva acolo. Vad o silueta dupa zid. Avea ochii negri si mainile intr-o pozitie ca si cum s-ar pregati sa traga cu arcul. Habar nu am daca e un spirit sau o fantoma, dar pare ca trage inspre mine. Mi s-a parut foarte ciudat.” a declarat David, acum bunicul a trei nepoti.

Pozele au fost facute cu un aparat cu film Kodak. Fiona a fost un pic speriata de imagine, dar Sarah nu a fost convinsa si s-a aratat mai sceptica.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X