Diverse

Detalii halucinante ies la iveală în cazul poliţistului filmat făcând sex. Nu o să-ţi vină să crezi cine este femeia din imagini

Dezvăluiri în premieră în cazul comisarului din Hunedoara, filmat în bordel. Femeia care e alături de el este tot din Poliţie. Şi e chiar cunoscută bine de şefi şi colegi penru că anul trecut a mai fost cercetată disciplinar.

Ancheș Adrian, șeful Postului de Poliție Crișcior din județul Hunedoara, este protagonistul unui filmuleţ porno apărut pe Internet. Îmbrăcat în haina militară, polițistul apare alături de o tânără, însă ceea ce urmează depășește cu mult imaginația multora. Poate din dorința de a vedea cum este și de partea cealaltă, individul se lansează într-un joc sexual alături de femeie și-i cere să folosească un vibrator pentru a-l stimula. Polițistul pare nesatisfăcut, astfel că îi cere femeii să-l și pălmuiască peste față dar și peste fund. Jocul erotic îi este întrerupt de unul dintre superiori, care-i cere raportul pe ziua respectivă.

În prima fază s-a spus că femeia era bănuită că ar practica prostituția, însă adevărul se pare că e altul. Potrivit România TV, femeia din imagini este de asemenea poliţist. Relaţia dintre ofiţerul de poliţie şi iubita sa durează de ani de zile şi este una zbuciumată. Din această cauză, poliţista a fost cercetată de superiorii săi. Sursele spun că ea a mers peste soţia amantului ei, i-a dat cu spray lacrimogent în faţă şi i-a trimis mesaje de ameninţare.

Poliţista a fost cercetată de superiori pentru că nu a raportat la timp anumite nereguli.

Conducerea IPJ Hunedoara a anunțat că a declanșat o anchetă și nu tolerează asemenea fapte. Poliţistul, aflat în concediu de odihnă, a luat decizia de a demisiona din funcţia de şef de secţie, solicitarea sa fiind aprobată.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X