Vedete romanesti

Denisa Nechifor, din nou mamă. „Nici nu m-am gândit”

Denisa Nechifor a declarat că își dorește să devină mamă cât mai curând. Fosta iubită a lui Adrian Cristea a făcut mărturisiri emoționante chiar de ziua fetiței ei. Vedeta se pregătește de petrecerea aniversară a Raniei, care a împlinit 8 ani.

Denisa Nechifor, mama fiicei lui Adrian Cristea a anunţat că este hotărâtă să mai facă un copil. „O să facem o petrecere, o să vină colegii de la şcoală, colegii de la afterschool, prietenii cu care nu e la şcoală. Rania visează la această petrecere de mai mult jumătate de an. Vor fi mulţi copii, prietenii ei. Eu mă ocup de petrecere, dar în general facem lucrurile împreună. I-am luat un cadou împreună cu Adrian. Ne-a luat cam o săptămână să organizăm petrecerea. Tortul îl aducem din Maramureş.

Rania va avea o rochiţă de prinţesă, cum îmi place mie, dar se va schimba apoi în nişte pantaloni ca să se poată juca. Nici nu m-am gândit şi vrem şi noi să ne jucăm. O să mai fac un copil. Îmi doresc să mai fac un copil, în condiţiile în care voi avea o familie. Simt să mai am un copil, în condiţiile în care voi avea cu cine”, a declarat Denisa Nechifor la Antena Stars.

Denisa Nechifor păstrează legătura cu Adrian Cristea

Fotbalistul Adrian Cristea nu a fost mereu cel mai bun tată pentru fiica lui, Rania, însă fosta lui iubită, Denisa Nechifor, a știut cum să-i creeze o imagine idealistă în fața copilului. Drept mulțumire pentru că nu a încercat niciodată să-l denigreze, Cristea a încercat să nu-i creeze niciun fel de problemă acesteia.

În timp ce multe cupluri se luptă prin tribunale pentru custodia copiilor, iar de cele mai multe ori tații încearcă să pună bețe în roate fostelor partenere, Adrian Cristea nu a încercat niciodată să-i creeze vreo problemă de genul Denisei Nechifor, fosta lui parteneră. Cu toate că nu a fost un tată model și că, atunci când era implicat în vreo relație uita să mai petreacă timpul și cu fiica lui, fosta lui parteneră a încercat să-i creeze fiicei sale o imagine curată despre tatăl ei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X