Vedete romanesti

Delia, un nou RECORD. Este primul artist roman care a reusit aceasta PERFORMANTA

In ajunul sarbatorilor de iarna, Delia se pregateste pentru o noua premiera in cariera ei artistica! Este vorba despre spectacolul Delia’s Winter Wonderland, care desi va avea loc pe 5 decembrie, este deja sold out.

Delia a devenit in ultimii ani cea mai iubita artista din Romania. Cu piese mereu pe primele locuri in topuri, peste 200 de milioane de vizualizari pe youtube adunate doar in ultimii 2 ani, multe concerte sold out si jurata in X Factor & iUmor, artista vine cu un show exceptional si totodata exclusivist pe 5 decembrie, ora 19:00, la Teatrul National Bucuresti : Delia’s Winter Wonderland.

Astazi putem vorbi de o noua premiera in cariera Deliei. Dupa toata disputa nascuta in zona online pe marja preturilor biletelor, in fix o luna de la punerea in vanzare a evenimentului, Delia’s Winter Wonderland este SOLD OUT. Artista a reusit sa fie primul artist roman care a reusit aceasta performanta in vanzare de bilete ce pot fi comparate cu showurile internationale!

5 decembrie va fi ziua in care iti vei da seama ca sarbatorile de iarna nu trebuie sa fie un cliseu. Delia’s Winter Wonderland nu este un simplu concert, ci experienta muzicala a iernii!

Totul incepe inca de la intrarea spectaculoasa a Teatrului National din Bucuresti unde publicul este invitat la cocktails & entrées si se termina cu un after party high-class la Nuba*-unul dintre cele mai exclusiviste lounge & bar locuri din oras. Pe scena, Delia va fi acompaniata de peste 30 de instrumentisti profesionisti condusi de catre maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alaturi de o big band orchestra din cariera artistei.

Unic in momentul de fata ca si concept de sarbatori, Delia’s Winter Wonderland vine ca o alternativa moderna si high-tech la tot ce s-a mai vazut pana in momentul de fata in Romania.

Pe langa muzica adusa la nivel de arta, concertul beneficiaza de cele mai inedite elemente de grafica, proiectii de ultima generatie, scenografie grandioasa, costume exceptionale create special pentru acest eveniment si machiaje desprinse din regate inghetate – totul atent selectionat, intocmai ca si complexitatea structurala a unui fulg de nea.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X