Vedete romanesti

Delia a recunoscut de ce nu face un copil. „Sufăr de o boală”

Delia a recunoscut de ce nu face un copil, după ce a primit sute de întrebări legate de acest subiect. Artista este deranjată de curioazitatea asta a oamenilor și i-a sfătuit pe toți să nu o mai întrebe nimic legat de momentul în care va deveni mamă.

Delia a recunoscut de ce nu face un copil și a mărturisit că uneori întrebările pot fi stânjenitoare. Pentru că ține foarte mult la viața ei intimă, artista nu vrea să vorbească despre perioada în care ea și soțul ei vor deveni părinți.

Delia a recunoscut de ce nu face un copil. „E vorba de sănătate”
„Va sfătuiesc să nu mai întrebaţi. Este ceva din intimitatea omului şi ţine de bună creşetere. Un copil fac…atunci când vreau. E vorba de sănătate şi poate la un moment dat o să daţi de un om care nu poate, poate sufăr de o boală rară sau de o boală comună. Poţi pune oamenii într-o situaţie jenantă”, i-a mărturisit Delia Oanei Turcu în emisiune, la Antena Stars.

Delia are o căsnicie fericită și o carieră de succes, însă mulți se întreabă de ce cântăreața refuză să facă un copil. Mama acesteia lămurește situația. Gina Mocanu a explicat de ce interpreta nu a rămas încă însărcinată. „Noi discutăm de mult timp lucrurile cu nepoţeii. Probabil Dumnezeu vrea să le rânduiască să vină altcândva. Dumnezeu are alte planuri, nu ştiu ce să zic. De obicei lucrurile cu ea s-au întâmplat când a fost să fie, nu când a vrut ea”, a mărturisit mama Deliei la Antena Stars.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X