Social

DECLARATIE BOMBA! Bucatarul Adrian Hadean SUSPECTEAZA ca initiatorii legii anti-fumat ar fi PLATITI de industria tutunului

Bucatarul Adrian Hadean sustine ca relaxarea legii antifumat, propusa de Daniel Fenechiu si Florian Popa, este „o chestiune de viata si de moarte” pentru angajatii din restaurante care ar putea fi nevoiti, astfel, sa fumeze pasiv si ii intreaba pe cei doi parlamentari daca au fost „platiti de industria tutunului” pentru a demola legea”.

„Scrisoare deschisa in fata tuturor,

Senatorii Daniel Fenechiu si Florian Popa, domnul Popa facand parte din Comisia pentru sanatate publica, trag tare pentru a redefini legea antifumat pentru care am facut si noi campanie aici, pe adihadean.ro si in zeci de localuri din Romania. Sub pretextul unei relaxari a acestei legi, se incearca redefinirea ei intr-o maniera in care lucrurile ar ajunge din nou la stadiul zero, respectiv in situatia in care un proprietar de local poate decide daca in incinta localului sau se poate fuma sau nu. Deoarece e o chestiune de viata si de moarte pentru cei care lucreaza in industria ospitalitatii si sunt obligati la fumat pasiv in timpul orelor de munca, ma simt lipsit de diplomatie in aceasta speta si-i voi intreba direct pe domnii senatori daca sunt platiti de industria tutunului pentru a demola legea, asa cum sunt platiti multi dintre proprietarii de restaurante pentru a vinde tigarete. Ar fi singurul motiv plauzibil pentru ca un medic sa incalce juramantul lui Hipocrate si pentru ca un senator (sau deputat, ca s-au vazut cazuri) sa incalce juramantul de credinta.

PS: Stiu ca n-ar recunoaste nimeni, desi la ce spectacol am vazut zilele astea in Parlamentul Romaniei in cazul Oprea, nu m-ar mira deloc sa ne faca pe fata si zambind, si de data asta”, a scris Adrian Hadean, pe blogul sau.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X