Timp liber

Decizie bombă la PRO TV! MASTERCHEF, scoasă din grila de toamnă. Cei trei juraţi vor fi schimbaţi

Chiar dacă au fost anunţate cu mare tam-tam, emisiunile „Vocea României Junior” şi „Master Chef” nu vor intra în grila de toamnă la Pro TV. Click! a aflat de ce aceste show-uri au fost puse, deocamdată, pe lista de așteptare.

Se pare că nu se vor difuza anul acesta „Vocea României Junior” şi nici sezonul nou din „MasterChef”. Pentru prima emisiune, motivul ar fi că nu se dorește difuzarea a două emisiuni cu acelaşi profil în acelaşi timp. Filmările sunt, însă, în toi.

În ceea ce privește „MasterChef”, lucrurile stau puţin altfel. Din păcate, juriul a suferit modificări şi nu se ştie încă ce vedete vor fi cooptate. De filmări nici nu se pune problema, în condițiile în care anul trecut pe vremea aceasta se lucra de zor.

„Emisiunea va fi difuzată abia în primăvară, pentru că sunt mici probleme în sânul echipei de producţiei. Se pare că vor fi schimbați toți jurații, se vehiculează mai multe nume, dar nu se ştie nimic oficial. Dacă încep filmările toamna aceasta, emisiunea se va transmite la începutul anului viitor”, ne-au povestit surse apropiate echipei de filmare.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X