Povestea mea

Decizia imposibila a unei mame: sa pastreze sarcina sau sa isi salveze fratele

O decize sfasietoare a impartit internetul in doua. O femeie din China a fost pusa in fata unei decizii imposibile. Fratele sau a fost diagnosticat cu limfom si avea nevoie de un transplant de maduva iar ea era singurul donator compatibil, insa era si insarcinata si medicii i-au spus ca acest transplant ii va afecta bebelusul.

Iata cum, la doar 24 de ani, acesta femeie a fost pusa in situatia imporibila de a alege intre a-si salva fratele sau bebelusul.

Yang Li, in varsta de 24 de ani era insarcinata in 12 saptamani cand a fost pusa in fata acestei decizii si cand, a decis sa isi salveze fratele in varsta de 29 de ani si sa renunte la bebelusul din burtica.

Singura sansa la viata a fratelui sau era acest transplant de maduva din partea ei, insa din pacate, medicii i-au explicat faptul ca donarea de maduva va avea efecte negative severe asupra copilului sau si ca va fi nevoita sa faca avort.

Sustinuta de sotul sau si de rudetele acestuia, Li a luat decizia imposibila de a-si salva fratele.

Astfel ca aceasta a suferit un avort chirurgical si in data ce organismul ei va fi recuperat complet, va urma interventia chirurgicala de transplant de maduva pentru fratele ei.

Decizia ei a impartit internetul in doua. In timp ce unii o critica pentru decizia luata, altii o considera un erou. Cert este ca toata lumea este de acord ca nu a fost sub nicio forma o decizie usoara.


Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X