Diverse

De necrezut: o pisică şi-a salvat stăpânul de la moarte

Nu doar câinii sunt prieteni şi eroi salvatori, ci şi pisicile! A demonstrat-o o felină care şi-a salvat stăpânul de la o moarte sigură.

Căzut într-un somn profund, după o noapte de beţie, francezul Emmanuel Boistol, în vârstă de 34 de ani, nu a fost conştient de focul care a izbucnit în apartamentul său.

În somn, omul a simţit la un moment dat cum era bătut cu lăbuţele peste faţă. Cum pisica nu s-a lăsat, în cele din urmă bărbatul s-a trezit şi şi-a dat seama în ce pericol se află.

“M-am trezit când pisica îmi dădea cu lăbuţele peste faţă, peste obraji, dar nu cu ghearele, cum face de obicei, când vrea să ne jucăm. La început, m-a enervat, dar când am deschis ochii şi am văzut fumul negru, am realizat ce se întâmplă”, a povestit bărbatul.

Pompierii sosiţi la faţa locului au reuşit să stingă focul, însă din apartamentul lui Boistol nu a mai rămas mare lucru. Fericit că a scăpat cu viaţă, omul a povestit că nu a avut până acum o relaţie foarte apropiată cu pisica lui. Dar pentru toate există un început, nu?

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X