Eveniment

De la 5 euro pentru un bilet de avion. Când poţi cumpăra la preţuri reduse

Gigantul aerian Ryanair, care ţinteşte poziţia de lider pe piaţa din România, a redus preţurile la biletele de avion de pe Aeroportul din Timişoara. Totuşi, nu doar timişorenii pot beneficia de preţuri reduse la bilete de avion, ci şi cei din Bucureşti.

5 euro este preţul unui drum cu avionul de la Bucureşti la Milano Malpensa cu Ryanair. Preţurile de întoarcere sunt ridicate, de aceea am căutat perioade pentru care biletele de avion nu depăşesc paragul de 20 de euro pentru un drum dus-întors. Iată mai jos câteva variante.

Un bilet dus-întors pe ruta Bucureşti-Milano Malpensa în perioada 29august – 2 septembrie costă 15 euro/persoană, iar pentru luna septembrie vei găsi preţuri de 20 de euro pentur un zbor dus-întors.

Bilete ieftine spre Milano se găsesc şi cu aterizare pe aeroportul Bergamo. Spre exemplu, un bilet dus întors în luna octombrie costă 20 de euro/persoană.


Zboruri ieftine de la Timişoara
Ryanair oferă o 40% reducere pentru toate rutele din Timișoara către/din Germania pentru călătorii în septembrie. Oferta se aplică pentru locurile rezervate pe trei rute din Timișoara către/din Berlin, Dusseldorf și Frankfurt și este valabilă până duminică, 24 Iulie, la miezul nopții.

Iată ce variante de zbor ieftine vei putea găsi.

12 euro este biletul de avion dus-întors pe rutele spre Germania de la Timişoara.


De la 1 septembie, compania va lansa zborurile interne pe ruta Bucureşti-Timişoara. Încă se mai găsesc bilete la preţuri accesibile, sub 20 de euro pentru un drum dus-întors.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X