Diverse

De ce totusi NU este indicat sa pui hartie igienica pe colacul WC-ului in toaletele publice! Nu te-ai fi gandit niciodata la asta

Daca obisnuiesti sa pui hartie igienica pe colacul WC-ului atunci cand esti intr-o toaleta publica, vei fi socat/a sa afli ca rau faci! Procedezi asa pentru ca vrei sa te protejezi de microorganisme si bacterii, insa nu este indicat!

Specialistii spun ca bacteriile nu supravietuiesc si nu se dezvolta pe capacele de toaleta, gandite special sa faca asta. Designul si materialul din care sunt facute capacele si colacii au fost concepute special pentru a tine departe bacteriile. In plus, acestea nici nu supravietuiesc prea mult in afara corpului uman.

Daca aceste capace de WC sunt facute sa tina bacteriile departe, nu acelasi lucru se poate spune si despre hartia igienica. In momentul in care tragi apa, bacteriile se imprastie si ajung pe rola de hartie, un mediu “spongios”, propice. In momentul in care pui hartia igienica pe colac, risti sa iei bacterii de pe ea, nicidecum de pe vasul de toaleta pe care o asezi.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X