Util

De ce să NU porţi niciodată chiloţi negri

Poate nu ştiai, dar lenjeria intimă de culoare neagră nu este recomandată nimănui. Află de ce să NU porţi niciodată chiloţi negri.

Studii recente au arătat că lenjeria neagră induce o vibraţie negativă care afectează persoanele sensibile. Cu alte cuvinte, chiloţii şi sutienul de culoare neagră te pot afecta emoţional şi energetic, în sens negativ.

În plus, negrul în sine are o vibraţie energetico-spirituală joasă, ceea ce înseamnă că atrage energii negative de care nu ai nevoie atunci când ieşi pe uşă pregătită pentru o nouă zi.

Adepţii acestei teorii a culorilor şi vibraţiilor pozitive şi negative susţin şi că lenjeria neagră este mai rea decât hainele negre, pentru că vine în contact direct cu pielea şi cu acele zone unde sunt poziţionate chakrele inimii (sutien) şi cea bazală (chiloţi).

Anahata, chakra inimii este corelată şi cu plămânii, pielea, mâinile şi sistemul circulator, în timp ce chakra de bază, sau Muladhara influenţează coloana vertebrală, oasele, picioarele, colonul, sângele şi glandele suprarenale.

Astfel, specialiştii în câmpuri energetice, chakre şi dualitatea energiilor din Univers (energie pozitivă, creatoare, sănătoasă şi energie negativă, distrugătoare, moarte) recomandă să nu purtaţi lenjerie neagră.

În plus, culorile vii şi vibrante, eventual cele potrivite semnului şi elementului vostru primordial (foc, apă, pământ, aer) sunt recomandate, ca în cazul amenajărilor interioare în stil feng shui.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X