Vedete romanesti

De ce nu s-a mai recăsătorit Carmen Harra după moartea soțului ei. „M-am blocat”

De ce nu s-a mai recăsătorit Carmen Harra după moartea soțului. Ei bine, parapsihologul a vorbit pentru prima dată despre cea mai tristă perioadă din viața ei. Aceasta a mărturisit că și-a iubit foarte mult bărbatul.

Carmen Harra nu a mai putut să se recăsătorească după moartea soțului și asta pentru că nu a simțit că se mai potrivește cu niciun alt bărbat. Clarvăzătoarea, care locuiește în America, a oferit amănunte intime din viața ei.De ce nu s-a mai recăsătorit Carmen Harra. „Au probleme cu s3xul”

“Relatiile adevarate sunt cele de suflet, energetice si mentale, nu neaparat fizice. Atractia fizica e legata de s3x, dar relatiile nu neaparat. După 10-20 de ani, oamenii îmi spun că au probleme cu s3xul. Legătura aia care exista la început se rupe. Căsătoriile de compromis sunt mai multe decat cele de suflet. Relaţia cu soţul meu o am şi o să o am tot timpul. Există în sufletul meu. Există această comunicare pe care v-o doresc tuturor celor care v-aţi iubit, dar nu mai sunt cu voi. Moartea lui m-a blocat, nu am putut sa ma mai conectez cu altcineva. Vreau sa sparg aceasta bariera, dar nu pot. Sau poate nu mai exista nimeni pentru mine. Noi am avut o conexiune puternica, suflete pereche ce traiau unul pentru celalat si conexiunea s-a rupt brusc. Trauma pierderii o simt si acum. Lumea ma vede ca zambesc si ma intreaba de ce nu caut pe altcineva”, a spus Carmen Harra despre relaţia cu soţul ei, la Antena Stars. Soțul lui Carmen Harra a murit în 2009, la vârsta de doar 59 de ani. Bărbatul s-a luptat cu o boală cruntă, care până la urmă la învins. Scriitoarea nu a putut trece niciodată peste moartea soțului mort de cancer la plămâni.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X