Relatii

De ce cuplurile fericite nu își expun relația în mediul online

Trăim într-o lume în care judecăm oamenii în funcție de ceea ce postează pe rețelele de socializare și, de cele mai multe ori, judecățile noastre sunt eronate. Iată patru motive pentru care cuplurile cu adevărat fericite nu vorbesc despre relația lor în mediul virtual:

Când oamenii sunt fericiți cu relația pe care o au, trăiesc aici și acum
Atunci când în viața de cuplu totul merge ca pe apă, oamenii nu văd niciun sens în a posta acest lucru pe rețelele de socializare doar pentru a le arăta altora cât sunt de fericiți. Nu înseamnă că ei nu își fac fotografii împreună sau că nu își petrec timpul la cafea, ci doar nu vor să se lase distrași de conturile de socializare.

Cuplurile fericite consideră că nu au nimic de câștigat dacă își expun problemele în mediul on-line
Problemele personale pot fi rezolvate și în privat, fără ca toți prietenii tăi virtuali să știe de existența lor. În plus, acest obicei nu este deloc benefic pentru relația ta de cuplu.

Fericirea adevărată vine din faptul că petreci timp cu persoana iubită
Cuplurile fericite consideră că nu au nimic de câștigat dacă postează fotografii cu persoana iubită pe Internet. Adevărata bucurie vine din faptul că petrec timp împreună, nu din faptul de a arăta că petrec timp împreună.

Nimeni nu trebuie să demonstreze nimic nimănui
Persoanele care sunt fericite cu adevărat în relația de cuplu, nu se vor folosi de parter/a pentru a le demonstra altora că sunt fericiți. Ci, pur și simplu, sunt împreună pentru că își doresc acest lucru.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X