Util

De ce ar trebui sa lasi o moneda in congelator atunci cand pleci de acasa

O moneda in congelator suna ca un lucru ce se poate intampla doar din greseala la prima vedere, dar ce-ai zice daca de fapt ar fi din precautie?

Acest truc poate salva si vieti si multi oameni au inceput sa-l practice, mai ales, in zone cu risc seismic ridicat, unde oamenii pleaca zile intregi de acasa pentru a sta in locuri mai sigure. Acum parca pare totul si mai confuz, deoarece sunt trei elemente care par paralele: moneda, congelator, cutremur.

Este o decizie inteleapta sa tii o moneda in congelator. Mai exact, e vorba de electricitate si de ce se intampla cat timp esti departe de casa. Tine minte: cu cat durata absentei tale e mai mare, cu atat trucul e mai folositor.

Ce trebuie sa faci este sa umpli o cana cu apa si s-o lasi la congelator pana ingheata. Cand continutul canii a devenit solid, pune moneda deasupra si lasa cana la congelator.

Daca inca nu are sens, uite explicatia: lipsa curentului pe o perioada indelungata poate fi marcata intr-un fel simplu, si anume prin scufundarea monedei la fundul canii, in timp ce apa din interior se topeste. Astfel, atunci cand te vei intoarce acasa, vei stii daca alimentele din interiorul frigiderului mai sunt sau nu bune de consumat.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X