Actualitate

De ce a murit Ioan Gyuri Pascu. Medicii legiști au stabilit cauza decesului

Medicii legiști au stabilit de ce a murit Ioan Gyuri Pascu. Actorul a încetat din viață luni, după ce a suferit un infarct. INML a dat publicității cauza care a dus la decesul binecunoscutului artist.

Institutul Național de Medicină legală a anunțat de ce a murit Ioan Guyuri Pascu, potrivit News.ro.

Cauza decesului actorului Ioan Gyuri Pascu a fost afecţiunea de cord de care suferea, pe fondul diabetului preexistent, a declarat marţi directorul medical al Institutului Naţional de Medicină Legală (INML), Salem Abdo.

Medicii legişti au făcut marţi necropsia, pentru a stabili de ce a murit Ioan Gyuri Pascu. Trupul neînsufleţit al actorului a fost dus luni la INML „Mina Minovici”, decizia de a fi făcută necropsia fiind luată de către familie şi legişti, având în vedere vârsta artistului.

„A fost adus la INML. Nu în toate cazurile decesele care s-au produs acasă sunt aduse la INML. În acest caz a fost o decizie comună a familiei şi legiştilor, având în vedere vârsta tânără a artistului”, a spus directorul medical al INML.

Mesajul sfâșietor al soției
După moartea subită a lui Ioan Gyuri Pascu, fosta sa soție, Daniela Maria Marin, a transmis un mesaj pe Facebook, adresat tuturor celor care l-au iubit pe artist.

„Locul îngerilor este în ceruri. Uneori mai coboară și pe Pământ pentru ceva timp. Iar când vine vremea să se întoarcă, nu stau prea mult pe gânduri. Tot așa și Îngerul Ioan Gyuri Pascu.
De acum el ne va bucura sufletele de-acolo, de sus, de printre stele.
Îţi mulțumim, Gyuri, pentru totdeauna!

De la Gyuri va puteţi lua rămas bun la capela cimitirului Bellu Ortodox începând de marți 27 septembrie ora 14:00 până miercuri 28.09 ora 13:00″, a scris fosta soție a lui Ion Gyuri Pascu.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X