Sport

„De asta organizam Jocurile Olimpice.” Selfie-ul care a „unit” pentru scurt timp Coreea de Nord si Coreea de Sud la Rio

Momentul oferit de doua gimnaste din Coreea de Nord si Coreea de Sud la Rio sintetizeaza superb spiritul Jocurilor Olimpice.

Clipa in care Lee Eun-ju din Coreea de Sud si Hong Un-jong din Coreea de Nord si-au facut zambitoare un selfie, in arena unde s-au derulat calificarile la gimnastica, a atras atentia fotografilor internationali, prezenti la eveniment.

Poza cu cele doua tinere gimnaste a facut ocolul retelelor de socializare unde a fost laudata pentru modul in care a captat spiritul olimpic, relateaza BBC. Mai ales in contextul in care cele doua tari pe care le reprezinta sportivele inca sunt in stare de razboi iar relatiile lor s-au tensionat tot mai mult in ultimele luni.


„De asta organizam JO” a scris pe Twitter analistul politic Ian Bremmer. „Sportul uneste pe toata lumea” a comentat un alt utilizator. Unii s-au intrebat insa ironic daca cele doua au „voie sa fraternizeze cu dusmanul”.

Lee Eun-ju, in varsta de 17 ani, si Hong Un-jong, in varsta de 27 de ani, au concurat in calificari la individual, la gimnastica artistica.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X